måndag 16 februari 2009

härliga pirrande känslan i underlivet oralsexPersienn efter Persienn åkte ner. Jag gick från rum till rum och såg till att ingen skulle se mig. Därefter gick jag in i duschen och ägnade mig omsorgsfullt åt mina förberedelser. Med rakhyveln ansade jag trekanten och lät mjukheten ta över. Jag log för mig själv. Nu skulle Hans-Erik allt bli bra överraskad så han kom! Han torkade mig omsorgsfullt och smekte min kropp med den olja som han har valt. Och jag kände den härliga pirrande känslan i underlivet. Fingrarna letade sig ner i skåran .Det var en bra början. Han smekte min clitoris. Det var ljuvligt. Härligt, lent och mjukt. Så inbjudande.

Han bar mig till sovrummet och lade mig ner på sängen nu var vi nakna och sedan hade vi oralsex. Han kom med sin tunga mot mina blygläppar Jag tittade på honom ,njöt av hans härliga kropp.
Mest av allt tittade jag på hans mycket villiga kön Med en inbjudande rörelse erbjöd han mig sitt blodfyllda ollon. Jag reste mig upp och vände mig om mot nattduksbordet och böjde mig framåt och lät honom komma in i mig bak ifrån. Skönt juckande ut in ut in och drog ut sin lem och sprutade på min rygg.

Det ringde på dörren. Jag tog på mig min siden morgonrock gick och öppnade där stod Niklas Lena, kom in ni behöver inte stå där i dörren. Det var våra vänner som hade kommit på besök. Hans-Erik kom ut ifrån sovrummet och hejade. Jag ska jobba i morgon, jag måste nog dra mig hemåt vi ses igen om du vill stumpan sa han till mig. Hej då vi ses. vännerna stannade kvar ett tag och vi fikade efter en stund sa Lena till Niklas nu drar vi hemåt hej då och så var jag ensam gick och la mig och somnade. Slut på sexnovell

2 kommentarer:

Hans-Erik sa...

Sonja, Läcker kortis. Sexigt med att du ansat dig. Hoppas på fler noveller. Kram H-E

Sonjas Blogg sa...

Hans- Erik det komer fler överaskningar
kram S-B