lördag 7 mars 2009

Det är en vacker vårdag...

Det är en vacker vårdag och jag sitter i parken och läser en bok om olika samlagsställningar. Plötsligt står han med stort Hans-Erik framför mig. Han frågar om han får slå sig ner. - Javisst, svarar jag. Han undrar vad jag läser för något. Jag blir lite generad och vill först inte visa men han snappar åt sig boken och utbrister: Nämen. en sån här bok har ju jag oxå! Jag känner mig lättad men börjar nu fundera på vad han har i tankarna. Plötsligt får jag syn på hur det börjar växa i hans byxor. Han ser på

mig med sina stora blå ögon. Vi kysser varandra i en lång sensuell, erotisk kyss. Hans hand går innanför mitt tajta linne direkt och när han märker att jag inte har någon bh blir han alldeles vild. Han trycker ner mig på bänken och formligen sliter av min kjol men mina trosor får sitta kvar. Jag ber honom att slicka mig men han svarar: Först måste du suga av mig. Jag knäpper långsamt upp hans byxor, bara för att retas med honom. Så tar jag ut den stenhårda kuken.


Den är ganska stor och jag börjar frenetiskt suga honom. Han stönar ljudligt. Jag är orolig att någon ska höra så jag vänder mig om men vi är ensamma. Jag fortsätter att suga honom men lite försiktigare nu. Min tunga far lät över hans ollon så sluter jag läpparna om kuken och suger försiktigt ner ända till roten samtidigt som jag smeker hans pung. Jag ser att han inte har långt kvar så jag runkar honom hårt tills han skjuter ut sin säd i mellan mina bröst. Du är underbar kvinna som jag har lärt känna.

Inga kommentarer: