söndag 10 januari 2010

Online dating

Online dating kan vara populärt sätt att hitta någon speciell, men du måste fortfarande tillämpa vissa säkerhetsföreskrifter när du ska träffa din första dejt.

Försiktighetsåtgärder
Alltid är överens om att träffas någonstans allmänheten, och vid en tidpunkt på dagen när det finns ett stort antal människor runt. Tala alltid om en nära vän eller familjemedlem när och var du möte. Ta en mobiltelefon, och se till att du vet vägen hem. Don't get strandsatta. Missa inte det sista tåget.

Plats
Så du har klickat med någon på nätet, och har nu beslutat att träffas. Men var? Valet kommer alltid att vara en personlig, men du bör åtminstone se till att du träffas någonstans allmänheten och som nämnts ovan, alltid träffas någonstans upptagen. Naturligtvis kommer du verkligen vill höra varandra, så undvik bullriga nattklubbar som inte har ett lugnt område! En bra restaurang är ett utmärkt val! Men tänk på att inte prova något alltför ovanlig - utom naturligtvis när du vet att du både i det.
Så jag lägger ut det här på blogg ett tips jag fick på mitt mail

2 kommentarer:

Hans-Erik sa...

Sonja, Vettiga råd. Bäst att träffas på allmän plats första gången typ café eller bar. Sen att använda kondom vid samlag tills man känner varandra och har varaktig relation Kram H-E

Sonjas Blogg sa...

jo man ska vara försiktig första gången med en träff dt är så sant så kram S-B